Fiscale voordelen en een hoog rendement

Als je investeert in een assistentiewoning, profiteer je van een verlaagd btw-tarief van 12% in plaats van 21%. Daarnaast word je ook vrijgesteld van de jaarlijkse grondlasten. Normaal gezien betaal je één keer per jaar onroerende voorheffing op je woning, maar bij een erkende assistentiewoning valt deze kost weg. Bovendien geniet je bij een assistentiewoning van een jaarlijks rendement van 3 tot 4% en dat terwijl de spaarboekjes tegenwoordig bijna niets meer opleveren.
Investeren zonder zorgen

Als investeerder hoef je je geen zorgen te maken over de uitbating van de assistentiewoningen. Die gebeurt door Begralim, een gekende naam in Hasselt. Zo staat er dag en nacht een hulpverlener klaar via een oproepsysteem en kan men bij de woningassistent terecht voor alle zorgvragen. Indien gewenst neemt Begralim de verhuring zelfs voor haar rekening zodat jij als eigenaar geen enkele zorg hebt. 
36 assistentiewoningen
Vind je 36 Assistentiewoningen
De erkende zorgpartner
Vind je De erkende zorgpartners
Investeer in je eigen toekomst

Investeren in een assistentiewoning, da's investeren in je eigen toekomst. Je kan de woning immers nu verhuren en als je ouder wordt er zelf intrekken. Een goede investering voor nu, een comformtabele woonst voor later. Niet alleen voor jou als investeerder, maar ook voor je bewoners of later jezelf biedt een assistentiewoning van De Bonnefant heel wat voordelen. Zo betalen bewoners een lagere zorgkost per dag dankzij de samenwerking met Begralim. Ook wonen ze in het midden van de stad met alles op wandelafstand. En er valt altijd iets te beleven dankzij de leuke buren van alle leeftijden.
Contacteer ons
Ik heb interesse in: