5 redenen om nu te investeren in een assistentiewoning

Wil je investeren in een assistentiewoning? Dat is een verstandige keuze, en dit is waarom.
 
 1. Je investeert in je eigen toekomst
  Investeren in een assistentiewoning, da’s investeren in je eigen toekomst. Je kan de woning immers nu verhuren en als je ouder wordt, er zelf intrekken. Een goede investering voor nu, en een comfortabele woonst voor later.
   
 2. Je geniet van fiscale voordelen
  Als je investeert in een assistentiewoning, profiteer je van een verlaagd btw-tarief van 12% in plaats van 21%. Daarnaast word je ook vrijgesteld van de jaarlijkse grondlasten. Normaal gezien betaal je één keer per jaar onroerende voorheffing op je woning, maar bij een erkende assistentiewoning valt deze kost weg.
   
 3. Je krijgt een hoog rendement
  In tegenstelling tot spaarboekjes die tegenwoordig bijna niets meer opleveren, geniet je bij een assistentiewoning van 2 tot 3% jaarlijks rendement.
   
 4. Je hoeft zelf geen huurders te zoeken
  De assistentiewoningen van De Bonnefant worden beheerd door de erkende partner Begralim, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Indien gewenst neemt Begralim de verhuring zelfs voor haar rekening.
   
 5. Je bewoners genieten van heel wat voordelen
  Niet alleen voor jou als investeerder, maar ook voor je bewoners (later jijzelf?) biedt een assistentiewoning van De Bonnefant heel wat voordelen. Zo betalen ze een lagere zorgkost per dag dankzij de samenwerking met Begralim. Ook wonen ze er in het midden van de stad met alles op wandelafstand. En er valt altijd iets te beleven dankzij de leuke buren van alle leeftijden.