Voor de premium appartementen van De Bonnefant

OPENDEURDAG 
Zondag 21 april, 10u - 13u

Voor de premium appartementen van De Bonnefant

Op zondag 21 april zetten we de deuren open van 2 van onze meest exclusieve appartementen van De Bonnefant: een Wintertuin en een Sky House. Bent u op zoek naar een bijzonder en exclusief nieuwbouwappartement in het centrum van Hasselt dat onmiddellijk beschikbaar is? Schrijf u dan zeker in en kom langs!

De Bonnefant heeft al vele mensen kunnen bekoren om te settelen in deze rustige, kunstvriendelijke buurt in het centrum van Hasselt. Van de vele nieuwbouwprojecten die Hasselt rijk is, valt deze op door het royaal aanwezige groen dat standaard voorzien is op ieder terras. En de beplanting gaat verder met nog 2 heuse binnentuinen en groenperken in de doorsteek. Het geeft De Bonnefant een vriendelijke en kalme sfeer om te vertoeven terwijl je thuis komt in een modern en rijkelijk gebouw.



Het neusje van de zalm zijn de premium appartementen. Het zijn de grootste appartementen met de meeste en grootste terrassen. De Sky Houses en het laatste Penthouse liggen op de hoogste verdieping en bieden een prachtig uitzicht over Hasselt. De Wintertuinappartementen hebben een prachtig afsluitbaar terras zodat het werkelijk een verlengde van de leefruimte wordt waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Op zondag 21 april kun je de modelwoning van Wintertuin en Sky House komen bezoeken.
Interesse?

Schrijf je hier in 
 

Wilt u weten of het premium woonaanbod van De Bonnefant iets voor u is? Hier nog eens de troeven op rijtje:

- Royale woonoppervlakte: 137 - 180 m²
- Riant terras: 1 à 2 terrassen 35 - 65 m²
- 2 tot 3 slaapkamers
- Panoramisch uitzicht
- vanaf 728.000 €*

*exclusief kosten

Benieuwd naar al het resterende woonaanbod?

Ontdek het hier 

 

 

Verlaagd btw-tarief: 6% ipv 21%
Lees meer
Bezoek ons modelappartement
Maak een afspraak
Download onze brochures
Download