De kunst van het wonen

Met De Bonnefant krijgt de Hasseltse binnenstad een culturele facelift. De stad is het canvas, De Bonnefant de verf die alles inkleurt. En de artiest, die ben jij. In De Bonnefant vind jij het levensatelier om je eigen leven te vormen zoals jij het wil. Of je nu wil genieten van extravagante luxe in de sky houses of een onvergetelijke studentenervaring zoekt: je doet alles in het midden van het culturele centrum van de stad. Welkom in het kunstzinnige hart van Hasselt. 

Alle generaties onder een dak

Studenten, levensgenieters, luxebeestjes en senioren wonen in De Bonnefant onder één dak in de verschillende (loft)appartementen, sky houses, studentenkamers en assistentiewoningen. En met de gemeenschappelijke binnentuinen, knappe inkomhal en leuke horecazaakjes beneden creëert De Bonnefant een echte community tussen de bewoners zodat verschillende generaties elkaar weer leren kennen. 
49 (loft)appartementen voor eeuwige dromers
Vind je appartement
5
Skyhouses voor hoogvliegers
Vind je skyhouse
36
assistentiewoningen voor hippe ouderen
Vind je ​assistentiewoning

Een oase van groen

Woon recht in de stad, en toch omgeven door groen. Tussen de gebouwen van De Bonnefant komt een groene doorsteek die toegankelijk is voor iedereen en de Demerstraat rechtstreeks verbindt met het begijnhof. In de twee gemeenschappelijke binnentuinen bij de gebouwen kom je tot rust met een boek of kunnen de kinderen veilig spelen. En waarom niet eens gezellig barbecueën met de buren? Een extra groene beleving krijg je er zomaar bij, want veel appartementen hebben een terras met geïntegreerde planten en een automatisch beregeningssysteem. 

Hotspot in het cultuurdistrict

In De Bonnefant leef je op wandelafstand van alles wat kunst is: Z33, het Jenevermuseum, het modemuseum en het begijnhof. Het is een zone waarin altijd wat te beleven en bekijken valt, niet in het minst in de talrijke galerijen, (lees)cafés, authentieke restaurants en originele barretjes in de buurt.